Cumhuriyet İlkokulu

Telefon : 0(422) 321 19 00
WEB https://malatyacumhuriyetio.meb.k12.tr
Adres : Şifa Mahallesi Topal Hafız Sokak Sıtmapınarı Merkez / MALATYA
VİZYON : Vizyonumuz: Kendisiyle ve tüm çevresiyle barışık, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, Yabancı lisanı bir araç kabul ederek üst düzeyde öğrenme ihtiyacı duyan, Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve insanlara karşı sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.
MİSYON : Misyonumuz: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Sabahçı Devre : 07:30 - 12:30 Öğleci Devre : 13:00 - 16:50
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile yapılabilmekte
Yerleşim Yeri : Merkez sıtmapınarı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Merkez Sıtmapınarı Mevkiinde bulunup Ana cadde üserindedir.Eski tekel yanı Önünde İmam Hatip okulu batısında Polisevi vardır. Milli Eğitime uzaklık yaklaşık 2 kilometredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulum Temiz Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Sıfır Atık, Değerler Eğitimi Projesi